skip to Main Content

Historie

LMT Transmission A/S blev grundlagt i 1989 af indehaverne Max Mende og John Larsen på adressen på Lollandsgade (Tidligere Als Elektro) i Sønderborg. Efter få år blev bygningerne på Lolandsgade for små og firmaet, købte ejendommen 168 på Grundtvigs Allé i 1994, disse blev også hurtigt for små, og der blev bygget en ny hal på 300m2, efter mange år med fremgang valgte indehaverne at gå på pension, og solgt virksomheden til den svenske industrikoncern Addtech i 2007.
Den ny ejer ønskede at drive virksomheden videre i Sønderborg med bevarelse af samtlige arbejdspladser, da man i 2008 lavede en fusion med søster selvskabet Bondy (der af Bondy/LMT) hvor man i den forbindelse implementerede et nyt økonomi system, valgte man af strategiske årsager at decentralisere service delen.
d. 2. februar 2009 overtog tidligere ansatte Kenneth Møller & Brian Beck Jessen serviceværkstedet. I forbindelse med købet, skiftede selskabet navn til Syd Elektro ApS.
d. 26. juni 2009, flyttede Syd Elektro ApS til ny adresse på Agtoftsvej 5C i håndværkerbyen, efter kort tid til udvidede de lejemålet til 2 bygninger. Den 1 April 2014 valgte Syd Elektro ApS at flytte aktiviteterne til større lokaler på Kirkevej 4 i Ulkebøl, den nuværende adresse.

Hvem er vi

Vi påtager os alt inden for eldrevne motorer og transmissioner. Syd Elektro ApS har gennem en årrække opbygget en væsentlig faglig ekspertise om alt vedrørende elektromotorer – pumper & transmissioner mm.
Over årende er der udviklet en lang række, specielle teknikker & services på baggrund af behovet hos vor brede kreds af små og store kunder, det er vores mål altid at bestræbe os på, at tilpasse virksomheden efter behov.

Fremtiden

Det er vor ambition at nuværende og fremtidige processer og produktion foregår i fuld overensstemmelse med miljø og sikkerhedsmæssige aspekter, og på energieffektiv måde

 Lollandsgade  Grundtvigs alle 168  Agtoftsvej 5c
Lollandsgade Grundtvigs alle 168 06102009389_jpg-for-web-large
Back To Top
Kurv

Kurv

Varen er fjernet. Fortryd

Indtast venligst din email adresse E-mail og kodeord er ikke korrekt eller e-mailen findes ikke.

Skjul Du skal angive dit kodeord

Glemt dit koderod?

Indtast venligst dit navn

Indtast venligst din adresse

Indtast venligst postnummer Indtast venligst by

Please enter your country

Indtast venligts dit telefonnummer

Indtast venligst din email adresse

You must accept our terms to be able to signup

Glemt dit kodeord? Indtast venligst din email adresse.
Du vil herefter modtage en mail med et link til ændring af din adgangskode.

Error message here!

Tilbage til login

Close